Spinning,  Strikking

Farger <3

SONY DSC

I januar 2015 kjøpte jeg dette settet med 11 farger i merino fra Greenwood Fiberworks. Planen var at alle skulle spinnes på håndtein, men jeg hadde ingen planer for hva jeg skulle bruke garnet til. I fjor høst tror jeg det var, da var jeg inne på tanken om at de passet veldig godt til hexagon-hekle-lapper, men det ble liksom med de gule jeg heklet. Det fenget ikke helt 😉 Men, nå er jeg i gang. Plutselig en dag i strikketørken kom jeg på at det kanskje var på tide å ta frem dette spinneprosjektet igjen, og at jeg kan jo bare strikke et helt enkelt trekantsjal av det. Stripe for stripe. Nå er jeg i gang! Jeg strikker på pinne 3 mm, og etter hvert fargeskifte strikker jeg en hullrad. Stripene kommer jo til å bli mindre og mindre etter hvert, og hullradene kommer oftere og oftere. Den mest gule i boksen ovenfor har jeg jo sløset bort på hekling, så sjalet blir i 10 farger istedet for 11, men det går helt fint det også.

IMG_2847

En smule 70-talls ved første fargeskifte :p

IMG_2859

Jeg spinner videre på fargene, og nærmer meg slutten på det lilla. Neste farge ut er oransje, som jeg skal strikke etter den guloransje jeg strikker nå. Forresten, jeg ELSKER gult og lilla sammen! Det gjør meg så glad 🙂
IMG_2864

Jeg har spunnet MASSE i det siste, og har 3 hesper som skal vises frem her på bloggen. Men nå har jeg tatt en liten spinnepause fra rokkene, og frem kom alpakkapleddet som jeg begynte på i fjor. Strikketørken er ikke helt over enda, det største problemet er at jeg ikke har lyst til å starte på noe nytt, eller konsentrere meg om et nytt mønster. Et mønster som sitter i hodet, det passer helt perfekt. Og teppestrikking er jo min type koseklut 😉 Pleddet kan du lese mer om her.

IMG_2862

5 kommentarer