Spinning

Gladgarn

I helgas podcast snakket jeg om garnet som nettopp var ferdigspunnet, men jeg hadde ikke tatt bilde av det, så det får komme i dag. For dette garnet synes jeg nemlig fortjener et eget innlegg, det har vært et skikkelig koseprosjekt fra start til slutt.

I fjor så jeg at Vivid Yarn Studio oppdaterte Instagrammen sin med at hun hadde farget to fletter i fargen «Melted Crayons», og den var så strålende fargerik og glitrende at jeg bare måtte stupe inn i Etsybutikken hennes og kjøpe en. Planen da jeg kjøpte den var at det skulle være et prosjekt for håndteinen, men så ombestemte jeg meg plutselig da jeg fikk fryktelig lyst til å spinne den på rokk.

IMG_3009

Fletten er spunnet i en hel lengde og så har jeg kjedetvinnet etterpå. Av 103 gram ul (86% superwash merino, 14% stellina/glitter) fikk jeg 345 meter med 3-trådet garn. Dette må nok kombineres med noe ensfarget og bli et sjal.

IMG_3007

Planen var at jeg skulle strikke med en gang, men så kom det plutselig et nytt par sokker på pinnene i går. Mer om det i neste innlegg 🙂

Én kommentar

  • A9ta

    Wow. Dette blir en glad av? Du får legger det som bordpynt til du bestemmer deg for å strikke det opp ?