Strikking

Sirikofta er ferdig og allerede i bruk

Siri er ferdig! Jeg ble ferdig med henne i forigårs, og hun er brukt siden. Denne elsker jeg! Min Siri av Linnea Öhman er strikket i Norsk Pelsull fra Hillesvåg på pinne 4 mm og 3,5 mm på kantene. Jeg strikket min i medium, og som forventet er Pelsulla allerede mer «avslappet» enn da den var nyvasket, og passformen er perfekt. Eneste jeg må justere litt på er knappehullene, så de skal jeg gå over med en tråd og stramme de litt, slik at den ikke er «sååå lett» å åpne. Jeg brukte litt over 3 nøster garn, og av restegarnet har jeg lagt opp et par tøfler til meg selv, i dobbelt garn, som skal toves. For en drøss år siden strikket jeg en haug tøfler til julegaver, men ingen til meg selv. Men nå blir det!

DSCN1505

Noe av det vanskeligste jeg vet er å ta bilde av plagg med meg selv inni. Men det ble ét brukbart bilde, og en drøss ubrukbare! 😉

8 kommentarer