Spinning

Spinnesøndag med Trønderrokk

I går var det en ny spinnesøndag sammen med Trønderrokk 🙂 Vi begynner å bli en god gjeng og det er mange forskjellige rokker som dukker opp . Men det viktigste er at vi har en trivelig stund, og i går synes jeg 4 timer gikk som en vind. Plutselig var vi ferdig, i trivelig selskap flyr tiden 🙂

IMG_2955

Jeg hadde med meg Ashford Joy i går, og ei flette Falklandsull som heter «241/2th Century». Den kom i februarpakken fra IntoTheWhirled.com sin fiberklubb. Jeg har ingen planer for ullen, men spinner den rett fra fletta og så har jeg planer om å kjedetvinne til slutt. Bildet nedenfor er tatt ganske tidlig på dagen, men jeg fikk vel spunnet ca halvparten av fletta. I dag håper jeg på enda en fin dag med sol her, sånn at jeg kan ta med meg rokken ut på verandaen og spinne litt. Det hadde vært noe det!

IMG_2957