Strikking

Nye sokker på pinnene

Etter at jeg ble ferdige med de forrige BFF sokkene av Cookie A (iik, som jeg har glemt å blogge om), så la jeg opp til et nytt par ganske så raskt. De har bare ikke blitt strikket så mye på, fordi jeg har konsentrert meg om sommertoppen.Men nå skal jeg strikker videre på de, og de har holdt meg med selskap ute i skikkelig sommersol de to siste dagene. Mønsteret heter Lindsay, er som sagt designet av Cookie A, og jeg strikker de på pinne 2,25 mm og bruker Arwetta.

DSCN1638
De forrige sokkene av Cookie A – BFF socks på pinne 2,25 mm, strikket i Fabel.

For å unngå den kjedelige andresokken la jeg like godt opp begge to med en gang, bruker magic loop og strikker 2 på en gang. Genialt! Noen synes det er mer tidkrevende å strikke begge på en gang, men jeg synes det er behagelig. Når man har øvd seg litt på det og har et bra system på garnnøstene så synes jeg ikke det tar noe særlig lengre tid enn én og én sokk. Det kan virke sånn, for de vokser ikke like kjapt som når man strikker én, men da er jeg flink og minner meg på at jeg har faktisk strikket det dobbelte av resultatet som vises. Fordi jeg strikker to 🙂

IMG_3283

Ellers så var formen litt tilbake i dag, den har vært totalt fraværende en stund og jeg har ligget mer enn jeg har klart å sitte oppreist. Men i dag var det såpass at jeg fikk vasket litt ull, men det fortjener et eget innlegg 😉

God helg!