Strikking

Episode 60 ble den siste episoden av podcasten

Jeg har bestemt meg for at den siste episoden ble den avsluttende episoden av podcasten. Jeg har hatt 2,5 fine år med podcasten og alle dere som har lyttet på <3 Men sånn som det er nå så koster det for mye å ha podcasten. Jeg vet at jeg ikke trenger å ha dårlig samvittighet når jeg ikke får lagt ut episoder jevnlig, men sånn er jeg altså ikke skrudd sammen. Så da er det bedre å si stopp, og heller konsentrere meg om bloggen, Ravelry og Instagram.

Det har vært en fin epoke, men nå er det på tide med et nytt kapittel, og i dette kapittelet blir det bloggen som er fokuset. Jeg vil bruke overskuddet mitt til å strikke, spinne, nerde, instagramme og blogge <3

Tusen millioner takk til alle dere som har hørt på meg, og jeg håper vi sees videre rundt omkring!

IMG_3297

Nå er det straks klart for spinning med Trønderrokk her! Sitter med kaffekoppen og kommer i gang, før jeg må pakke ned det jeg skal ha med meg. Gleder meg masse til å spinne og skravle igjen i dag 🙂

10 kommentarer

 • Therese

  Forstår beslutningen. Du har hvert herlig å hørre på, men du legger ut myyyye fint på instagram og bloggen også ? kos deg med rokketreff og hils folket!

 • Astrid

  Takk for 60 flotte episoder, jeg har kost meg med alle sammen!
  Det har vært en fornøyelse å være lytter, og jeg gleder meg til å følge deg videre på bloggen og i sosiale medier =)

 • Anne-Grete

  Skjønner deg godt ? Hipp hurra for 60 supre episoder ?? også gleder jeg meg til å følge deg videre her og andre steder!!

 • lagrammaire

  Tack för att du tog tid att podda! Det har varit väldigt kul att höra på dig!

 • Camilla K Egset

  Hei. Første gong eg er innom podcasten-du introduserte ei ny verd for meg! Fasinerande! Spinning av tråd, oppskrifter eg ikkje har høyrt om før (engelske oppskrifter er veldig eksotisk for meg ;)) Eg set på nest siste episode med ein gong og vil følge deg vidare på instagram. Takk for lytten☺