Spinning,  Strikking

Grateful Moments og halvvanter

Siden sist jeg blogget så har jeg egentlig mest spunnet, og strikket litt. Det jeg har strikket på, er det siste garnet jeg spant. BFL fra IntoTheWhirled i fargen Madam Vastra. Jeg ville jo begynne å strikke det med en gang, og det gjorde jeg. Med god hjelp fant jeg et sjal som heter Grateful Moments som Sylvia Bo Bilvia har designet. Jeg hadde jo godt med meter på dette garnet, og ville strikket meg halvvanter og sjal av samme garn. Da jeg hadde funnet sjalmønsteret jeg ville strikke, så startet jeg heller med halvvantene. Disse er strikket uten mønster, men jeg la opp 52 masker på pinne 2,25 mm, og strikket de med noen rilledetaljer for å ta igjen sjalmønsteret. Tommelkilen er i rillestrikk, og kantene er i rillestrikk.

DSCN1795

Etter at halvvantene var ferdig så kunne jeg starte på sjalet, og planen er at resten av garnet skal brukes opp på akkurat det. Drømmen er et stort og deilig sjal! Det er alltid veldig spennende å strikke med håndspunnet garn, for jeg gleder meg til å se hvordan tråden og fargene blir som strikket stoff. Så langt er jeg veldig fornøyd. Det er bare å strikke på 😀

DSCN1796

Nå er det kveld her, bena er høyt oppe og jeg tror det blir strikking i kveld. Eller kanskje litt spinning? En ting er sikkert, det blir TV med håndarbeide til 😉