Strikking

Lindsaysokker

I dag ble jeg endelig ferdig med sokkene som jeg har strikket på! De heter Lindsay (Ravelrylenke) og er fra Cookie A sin bok; Sock Innovation. Det er den mest brukte sokkeboken jeg har, og da jeg sjekket i dag så fant jeg ut at jeg har strikket 7 av de 15 mønstrene som er i boken. Så halvveis, det er ikke verst. Målet har hele tiden vært at alle sokkeparene skal strikkes en gang, og jeg er jo ikke helt borte vekk med den planen, selv om det tar «litt» tid.

DSCN1710

Disse er strikket i Arwetta sokkegarn på pinne 2,25 mm. Jeg har strikket begge to samtidig på Magic Loop, og er så fornøyd med at jeg tok den løsningen. Tror jeg skal bli flinkere med å gjøre det. Da blir de helt like, og når 1 er ferdig, så er faktisk begge ferdige. Hurra!

DSCN1711

En uvant type hæl for meg. Strikket i riller og med forkorta rader. Samme med tåa, riller og forkorta rader, og så har jeg sydd sammen med «kitchener stitches» i bunn til slutt 🙂

DSCN1714

Nå må jeg finne ut hva jeg skal gjøre i kveld. Om jeg skal finne frem et prosjekt som er på pinnene, om jeg skal spinne, eller om jeg skal starte på noe nytt 😉 Time will show, hehe 🙂

2 kommentarer

  • Astrid

    Dette ble nydelige sokker! Mønsteret kom så godt fram i blåfargen du valgte. Cookie A har designet så mange flotte sokker, en skulle hatt mer tid til å strikke dem.

    • Marianne

      Takk 🙂 Ja, hun er e fantastisk sokkedesigner. Har enda til gode å strikke Cookie A-sokker som jeg ikke blir fornøyd med.