Spinning

Madam Vastra fra IntoTheWhirled fiberklubb

RSCN1720

I dag har jeg fått ferdig et prosjekt som jeg har hatt på rokken ganske lenge. Men det har vært treffspinning og utespinning, så jeg har ikke stresset med det. På nyåret kom det en klubbfiber fra IntoTheWhirled som jeg ELSKET! Det var så meg, at jeg måtte bestille en dose til, slik at jeg fikk spinne et garn som kunne holde til ganske mye. Fiberen var BFL, og fargen het Madam Vastra. Jeg har spunnet det på Ashford Joy og tvinnet på Minispinneren fra HansenCrafts.

DSCN1722
Molly hjelper gjerne til med sosialt samvær mens jeg spinner 😉
DSCN1729
En stykk spole stappfull av garn. 230 gram for å være nøyaktig.

Planen fra starten av var å spinne det, og så kjedetvinne det for å få klare fargeskiller og 3-trådet garn. Men da jeg nærmet meg slutten kjente jeg at det var absolutt ikke det jeg hadde lyst til. Jeg hadde lyst til å få et garn, med dypere farger og myke fargeoverganger, og ikke et stripete garn. Så da endte jeg opp med å tvinne det til et 2-trådet garn.

DSCN1759

Fakta:

  • 230 gram
  • 2-trådet
  • 886 meter
  • 9 TPI

DSCN1762

Jeg elsker garnet! Så fornøyd med at jeg tvinnet det som jeg gjorde! Nå er det allerede nøstet opp og jeg skal bruke kvelden til å finne meg et sjalmønster som passer til. Planen er halvvanter og sjal 🙂  Tar gjerne i mot forslag om noen har.

DSCN1766
Bildeassistenten Lillepus