Spinning,  Strikking

Næh, skal du ikke gjøre ferdig noe snart da?

«Næh, skal du ikke gjøre ferdig noe snart da?» Det er et godt spørsmål som jeg har spurt meg selv om den siste tiden. Det føles ut som om jeg er nedi en stor stor gryte med strikkeprosjekter, og i stedet for å gjøre ferdig noe… så starter jeg nye. Det er jo fryktelig moro for meg da, men det er lite bloggmat føler jeg. Det er liksom ikke noe å vise frem.

Men jeg kan fortelle hva har på pinnene nå for tiden, uten at det nødvendigvis betyr at jeg strikker masse på alt hver dag…:

  • Briochesjal
  • Grateful Moments sjal
  • Emilianasjal
  • Alpakkapledd
  • Dominopledd
  • Bayerische socks
  • Helt enkle sokker i selvfarget garn
  • Dukkebukse

Jess, det var alt tror jeg. Det er litt overveldende, men det jeg har fokusert på de siste dagene er sjalet i håndspunnet garn, i mønsteret Grateful Moments av Sylvia Bo Bilvia. Jeg veide nøstet i dag, og jeg tipper straks under 100 gram igjen. Utgangspunktet før jeg strikket halvvantene var 230 gram, så jeg er over halvveis nå, og sjalet begynner å få en god størrelse.

13555651_10154124131160469_529791952_o
Den spede start på to sokker i selvfarget garn. Planen er enkle sokker med Fish Kiss Lips Heel.

Det hjelper ikke helt på at Tour de Fleece begynner til helga heller, for sånn egentlig kunne jeg tenkt meg å tømme 2 rokker, og ha de ledige til Touren begynner, men det er faktisk ikke realistisk, så jeg stresser ikke med det. Men jeg har et håp om å få Rose ledig til å starte på noe nytt til lørdag. Nå i kveld vant rokken, så jeg skal spinne videre på Nunocoprosjektet som jeg blandet på heklen min. Under 20 gram igjen å spinne, og det bør går i kveld. Så kan jeg tvinne i morgen, hvis alt ligger til rette for det.

Ville bare gi et lite livstegn, og et forvarsel, plutselig kan det komme masse ferdige ting :p

IMG_3354
Holder på med den nest mørkeste nå, og så er det bare den mørkeste igjen.