Spinning,  Strikking

Grateful Moments

Se opp for bildeskred! For i går ble jeg ferdig med sjalet i håndspunnet BFL fra fiberklubben Into The Whirled, i fargen Madam Vastra. Jeg kjøpte jo en ekstra flette, sånn at jeg fikk til noe skikkelig. Og joda! Nå sitter jeg her med et par halvvanter og et sjal som er opp mot 2 meter i vingespenn. Det er stort nok til at jeg kan ta det over skuldrene, krysse det foran og knyte det bak.

Sjalet heter Grateful Moments og er designet av Sylvia Bo Bilvia

IMG_3603

Halvvantene strikket jeg uten mønster på pinne 2,25 mm, men la inn riller slik at det skulle «matche» sjalet litt. Sjalet er strikket på pinne 3,5 mm, og da jeg felte av var det nærme 500 masker på pinnene. En omgang tok litt tid 😉 Til slutt blokket jeg det, og jeg kunne ha laget spisser nederst, men blokket det med rette kanter istedet, og jeg ble fornøyd 🙂

IMG_3599
Fnis, Molly måtte bare få bli med på et bilde hun også

IMG_3600  IMG_3610

3 kommentarer