Strikking

Hedgehog-samstrikk

Åh, i går kom det herlig post til meg! Tror det var for ca en uke siden at jeg og Ellen ble enige om at vi skulle ha en samstrikk. Den samstrikken vår har egentlig hatt mange vinkler. Det skulle vise seg at det var mye vanskeligere å bestemme seg for mønster enn for garn. Det startet med en Brioche-samstrikk av Stephen West-mønster i Hedgehog, og nå har det endt opp med å bli en samstrikk med kun garntypen som fellesnevner 😉

Se på det fine garnet jeg kjøpte! Det til venstre og mininøstet skal brukes til sokker, og de to til høyre skal bli sjal 🙂

IMG_3699

Så hva skal jeg strikke? Jo, jeg har bestemt meg for å strikke Daybreak (Ravelrylenke) av Stephen West i disse to fargene nedenfor. Det til venstre heter Bramble, og det til høyre heter Whispers, og begge to er Hedgehog Sock.

IMG_3697

Planen var å få startet i går kveld, men det ble litt klabb og babb siden at mønsteret ikke fungerte som planlagt, og jeg måtte finne meg et nytt. Men i dag startet jeg på ny, og nå har jeg kommet i gang. Det spettete garnet skal være øverst, og det rosa skal være striper og avslutningskant. Lurer også på om det skal få bli med noen perler etter hvert 🙂

DSCN1848

4 kommentarer