Strikking

Jeg er priviligert <3

I går var det hviledag i Tour de France, og Tour de Fleece. Jeg hadde tenkt å følge den planen, og ikke spinne. Men jeg endte opp på Garnbutikken Fortuna istedet, med rokken i baksetet og hadde trivelige timer sammen Ellen, Marit og mamma. Jeg fikk spunnet masse, så mye at jeg faktisk har håp om å få ferdig spole nummer 3 i dag. Det har minsket drastisk i ullkurven, så nå begynner jeg å se enden på Suffolkeventyret. Ja, eller, jeg har jo noen timer tvinning igjen da 😉

Men hvertfall, tilbake til Fortunadagen. Som alltid kjempetrivelig å komme dit, og så fikk jeg endelig sett den nye butikken til Ellen. Verdens mest sjarmerende garnbutikk spør du meg, og ja, fiber (Vivid Yarn Studio, Malabrigo Nube og Hedgehog Fibres) har de også 🙂 For å komme tilbake til overskriften. Jeg er privilegert som ved en times kjøretur kommer til en garnbutikk der jeg kan plukke Wollmeise, og Hedgehog fra hyllene. Og det var akkurat det jeg gjorde 😉

Jeg kjøpte med meg noen godbiter hjem, og er riktig så fornøyd med turen!

Først, et par nøster Regia Tweed som skal bli til sokker (den kjøpestoppen på sokkegarn fungerer ikke helt, så jeg bør nok utvide lagerplassen…). Men disse tenker jeg kanskje å kombinere med okergul kant, hæl og tå. Og kanskje Blueberry Waffle-mønster, eller et enkelt strukturmønster i Tweed-garnet?

image

Neste kjøp er så kult! Jeg har lenge tenkt at en jakke i Wollmeise hadde vært digg. Men det er ikke så enkelt å handle flere hesper i samme farge på nett. Men i går fikk jeg plukket, sett og sammenlignet farger. Og disse grå hespene i 47 AG i Wollmeise Twin skal bli til en jakke til meg selv. Kanskje en ny Emelie-jakke? Bare at den får bli litt lengre? Kjøpte også med Wollmeise vaskemiddel, og gleder meg til å teste det.

image

Og så sistekjøpet! Sparkly Merino spinnefiber fra Hedgehog Fibres. Denne skal på rokk eller håndtein ganske så kjapt!

image

Tusen takk for en herlig dag!

6 kommentarer

  • KristinR

    Jeg kjenner jeg er litt misunnelig på at du bor så nære Fortuna! Men jeg skal dit i sommer er planen ? jeg har 3 eller 4 nøster wollmeise i dongeriblå som jeg har lyst til å strikke noe til meg selv med men vet ikke helt hva…. den jakka var fin da ☺

  • Astrid

    Sokkegarn telles ikke som stash – sokker en en nødvendighet, altså akkurat som melk og brød 😉

    Emelie blir jo så lekker! Den forrige ble jo så lekker, så denne blir helt sikkert like fin – om ikke enda finere med den gode tvinnen i Wollmeise Twin 🙂

    Gleder meg til å se Hedgehog Fiberen bli garn!