Spinning

Merino og silke fra rokken

Skjermbilde 2016-07-30 kl. 12.13.41

I vår farget jeg denne ulla mens jeg ventet på sommeren. Jeg elsket kombinasjonen gulgrønn og rosa, og lurte veldig på om jeg bare skulle spinne den selv. Men jeg la den ut i nettbutikken. Da jeg var ferdig med alt det hvite garnet jeg spant under Tour de Fleece, trengte jeg desperat farge på rokken! Jeg fant liksom ikke noe som fristet i lageret, så da ble det denne fletta istedet. Nå når jeg kikker på den, så tenker jeg på kirsebærblomster, og jeg storkoste meg mens jeg spant den på Kromski Polonaise-rokken min. Jeg spant fletta uten å dele den opp, og kjedetvinnet til et 3-trådet garn til slutt.
DSCN1844

Nå når garnet er vasket og ferdig, sitter jeg igjen med 114 gram og 312 meter. Sport weight ble tykkelsen. Litt for tykt til et sjal som var planen, men jeg legger det til marinering, og så finner jeg helt sikkert noe å bruke det på sånn etter hvert.

DSCN1846

2 kommentarer