Spinning

Mine spinnemål for Tour de Fleece

Jeg er faktisk usikker på hvilket år i rekken det er med Tour de Fleece for min sin del, men jeg tror det er 6. året egentlig, kanskje??? Men også i år er jeg klar for 3 HERLIGE uker med sykling på TV og spinning på rokk og håndtein. Det er godstemningen sin det 🙂 I år spinner jeg med #teamnorway2016 og #teambosworth2016

Det som er nytt for meg dette året, er at jeg har satt meg mål på forhånd. Tidligere så har målet vært å spinne litt hver dag, mens i år har jeg satt meg konkrete mål som jeg vil oppnå.

Første mål:

Denne Suffolk-ulla som jeg kjøpte i form av råull for en mnd ca siden. Jeg delte fellen med ei venninne, så jeg sitter igjen med halve fellen. Jeg har 505 gram ferdigkardet ull som jeg vil spinne og tvinne under TdF. Den skal spinnes på Majacraft Rose, på mine nye, fine og LILLA spoler fra Spinnvilt (så fornøyd med de altså). Usikker på på om jeg skal ha den 2- eller 3-trådet, men det finner jeg ut av etter hvert. Må tvinne 2 prøver for å se hva jeg liker best, men jeg tror det blir 3-trådet.

image

Og i god tradisjon! Et håndteinprosjekt må til. I år blir det to kardeflak fra Nunoco, i fargen Bohemia (21 micron Merino og Firestar), 100 gram fordelt på to flak. Planen er å spinne disse som en gradient, og tvinne til 2-trådet garn. Bosworth-teinene er selvsagt verktøy på dette prosjektet 🙂

image