Strikking

Tilbake til hverdagen

I dag er det mandag, og tilbake til hverdagen uten Tour de Fleece 😉 Det er på tide å plukke opp strikkepinnene igjen, og få jobbet videre på de prosjektene jeg har i farta. Jeg har også flere planer fremover. Første plan er patentmønster (Brioche) i  Stephen West mønster, og der har jeg planer om å bruke garn fra Hedgehog Fibers, venter bare på at Fortuna får påfyll i hyllene sine 😉 Og så, den 1. august skal jeg starte på et Shetlandssjal i shetlandsull jeg spant i fjor sommer.

Men akkurat nå er det to ting jeg strikker på i sofakroken. Hovedprosjektet er sjalet Emiliana, planen er at det skal bli ferdig før jeg begynner på et nytt sjal, men nå oppdaget jeg at det er faretruende få dager til 1. august :p

IMG_3677

Den brede lilla kanten er siste feltet på sjalet, og jeg skal strikke til jeg er nesten tom for garn, og så er det bare å felle av. Det går nok radig om jeg bare strikker på det, og ikke bruker opp alt på spinningen.

Og så et «lite» ekstraprosjekt. Nytt teppe er planen (eller nålepute, pute, babyteppe, mulighetene er mange!), denne gang i restegarn fra håndspunnet garn. Da jeg felte av sjalet mitt i forrige uke, så satt jeg igjen med 7 gram garn, og 1,5 episode av Orange Is The New Black, fortsatt strikketid igjen, og null på pinnene. Det ble starten på Ten Stitch Blanket, og jeg bruker pinne 3,5 mm sånn at jeg kan variere litt med garntykkelsene. Dette blir jo ikke ferdig med det første, men det er kjekt med et sted hvor jeg kan få brukt opp restene av det jeg har spunnet 🙂

IMG_3676

2 kommentarer

  • Lena

    Jeg begynte på et sånt teppe tidligere i sommer, men ble ikke fornøyd med egen innsats og rakk det opp. Ditt ser mye finere ut. Jeg endte istedet opp med et nytt dominoteppe, og enda et mini dominoteppe 😛 Så det ble teppe da kan du si… fnis.

    • Marianne

      Ja, jeg har prøvd før jeg også. Men denne gangen funker det, genialt til det som blir igjen av det håndspunnede. Dominotepper er nice da 🙂