Spinning

Tour de Fleece 2016

Touren er overstått! Den siste uka ble så som så for meg, men jeg har spunnet litt hver dag den siste uka også. Jeg har hvertfall fått spunnet mye, og jeg klarte målet mitt + mer, hipp hipp hurra!

Suffolk-fellen er ferdigspunnet og jeg endte opp med 1265 meter 3-trådet garn i DK-tykkelse på 500 gram. Litt i tvil om det holder til en genser/jakke, men jeg er ganske sikker på at jeg har mer håndspunnet garn i den tykkelsen i garnlageret mitt, så jeg finner nok på en løsning.

IMG_3589

Jeg ble også ferdig med et håndteinprosjekt, 2 kardeflak á 50 gram fra Nunoco i fargen Bohemia som jeg spant på Bosworth håndteiner. Jeg spant de likt, og tvinnet til et 2-trådet fargegradert garn, som begynner på lilla og slutter på grønt. Her fikk jeg 490 meter på 100 gram.

IMG_3656

De ferdige hespene gir meg 6494 meter med spinning, og i tillegg så kommer tråden som er på spolen og håndteina. Regner med at den siste fletta er ferdig i løpet av få dager, det er en flette fra nettbutikken min i merino/silke. Det ligger en til der hvis noen blir fristet 🙂

IMG_3664
IMG_3665 IMG_3666 IMG_3667