Spinning,  Strikking

Uke 1 av Tour de Fleece

Første uke av spinnetouren er overstått, og jeg har klart å følge målet mitt hver dag. 35 gram av Suffolken har vært dagsmålet, og litt håndteinspinning. Nå er to spoler stappfulle med Suffolk, tilsammen er det ca 270 gram av de 505 grammene jeg hadde i utgangspunktet.

På håndteinprosjektet har jeg kommet halvveis. Det første kardeflaket er fordelt på 3 håndteiner, og i morgen starter jeg opp med det andre kardeflaket. Samme farger, så det blir repeat.

Jeg føler at jeg er veldig i rute når jeg har kommet halvveis med Suffolken på 1 uke, så jeg lurer på om jeg kanskje skal unne meg noe litt mer spennende spinning innimellom. Kjenner jeg meg rett så starter jeg opp på enda en hvit spole, og så kan jeg heller skeie ut når jeg er nærmere målet.

IMG_3556

Men nå er dagens spinning ferdig, og jeg skal strikke videre sjalet i håndspunnet garn. Jeg telte maskene i går kveld, og jeg har nå 370 masker og 83 gram garn igjen. Jeg ser for meg 19 nye mønsteromganger, og så tror jeg det blir avslutning 🙂