Spinning

Corriedale fra fell til garn

Skjermbilde 2016-06-01 kl. 13.26.50
Corriedaleulla som jeg har jobbet med en stund ble endelig ferdig forrige uke. Og i dag fikk jeg endelig sjekket hvor mange meter det er. Jeg spant denne som et ekte tretrådet garn, og endte opp med 699 meter på 185 gram. Jeg begynte å spinne det på Rose i juni, så det har tatt litt tid, men det er fordi jeg har gjort mye annet innimellom.

DSCN1897

Det er et ganske tykt garn, og 699 meter holder til noe litt større. Vet ikke hva det skal bli, men hvis mamma har lyst på garnet så skal hun få det <3 Jeg bruker veldig sjeldent brunt, ikke fordi at jeg ikke liker det, men fordi at jeg føler at jeg ikke kler brunt.

DSCN1895

I dag har jeg forresten gjort noe som jeg ikke har gjort på evigheter! Jeg tok med meg Hansen (den elektriske rokken) ut, og satte meg i sola med lydbok og rokk. Jeg spinner fortsatt på den grønne Polwarthen som jeg har spunnet på i en EVIGHET. Men jeg kom meg litt videre i dag, og det var så koselig å sitte der med ull i hendene mens jeg hørte på boka. Akkurat nå hører jeg på Fredagsstrikkeklubben som ligger på Storytel. Den er veldig koselig! Har bare en time igjen å lytte, så jeg tror jeg må sette på siste innspurt nå 🙂 Jeg bruker Storytel masse, så genialt å sette på en lydbok mens jeg strikker eller spinner.

DSCN1889 DSCN1890