Strikking

Dragonfly from another mother og strikkeprat

God fredag! I dag har jeg egentlig ikke kommet i gang med strikkingen enda, men nå er kaffekoppen fyllt opp, og planen er en ny episode av podcasten Grocery Girls og Voolenvine på Youtube. Strikketøy må til, og  det er nok Daybreak-sjalet mitt i Hedgehog Sock som skal få noen masker på seg mens jeg ser podcast.

DSCN1904 copy

Jeg er halvveis med stripemønsteret nå, men hver omgang blir jo bare lengre og lengre, så det er litt igjen. Men det blir supermykt! Jeg strikker i Hedgehog Sock, og i forrige uke fikk jeg nye strikkepinner i posten. Så på dette tester jeg ut et par Chiagoo Red Lace. Så langt er jeg veldig fornøyd, elsker at skjøten på pinnene ikke er merkbare. Må venne til meg metallyden når pinnene treffer hverandre bare (jeg har superhørsel på sånne merkelige ting), men jeg liker de tror jeg. Kjøpte meg et par i str 3,5 mm og et par i 3,75 mm.

Grunnen til at jeg ikke har fått strikket i dag, er fordi jeg har fotografert og lagt ut 12 hesper med sokkegarn i Etsybutikken. Hespet nedenfor har jeg lagt til side til meg selv fordi det ble ikke sånn som jeg ville ha det. Men da blir det Dragonfly-sokker på meg også, bare at dette hespet må nok hete «Dragonfly from another mother» 😉

IMG_3889 copy

Senere i kveld blir det sokkestrikk! Jeg har jo begynt på et par Gingell sokker av Chrissy Graham, som jeg strikker i Fabel Longprint, farge 919 på pinne 2,25 mm. SÅ fornøyd med hvordan mønsteret og garnet passer til hverandre. Det er absolutt et mønster som kan anbefales, hvis man vil ha litt mer mønster enn helt enkle sokker, men ikke for avansert. Jeg skal få strikket første hælen i kveld, sånn at jeg kan ha med sokkestrikking i morgen. For ja, i morgen er det Midt-Norsk Strikkefestival på Orkanger, og jeg gleder meg!!!

DSCN1902

God helg!