Spinning,  Strikking

Enda et sjal på pinnene, denne gang i håndspunnet garn

I fjor vasket jeg og spant Shetlandsull som jeg kjøpte på Trønderrokktreffet i 2014. Jeg la det til marinering, og har egentlig ikke tenkt så mye mer på det. Men plutselig dukket det opp et mønster som heter My Shetland Adventure (Ravelrylenke), eller i mitt tilfelle My Handspun Shetland Adventure 😉

IMG_1451

DSCN1391

© Dieuwke van Mulligen
© Dieuwke van Mulligen

Her er sjalet som skal strikkes, og jeg strikker det som en samstrikk med noen andre damer. Mitt blir i bare en farge tror jeg, hvis jeg ikke plutselig ombestemmer meg og farger en slump av garnet. Jeg har 1002 meter, så jeg har godt med garn 🙂

2 kommentarer

  • Astrid

    Dette var et rustikk og pent sjal, det kommer til å bli helt fantastisk i håndspunnet garn!
    Jeg likte versjonene med flere farger veldig godt, så er spent på hva du kommer fram til etter hvert – selv ville jeg farget noe slik at man får fram detaljene i sjalet enda bedre.