Strikking

Ferdig Emiliana-sjal og jeg prøvde en ny avfelling

Det er så herlig! Før jeg begynte på Daybreak rakk jeg å bli ferdig med sjalet Emiliana av Lisa Hannes. Det føles ut som om dette har vært på pinnene i en evighet, og det har det egentlig også vært. Ravelry forteller meg at det har vært på pinnene siden 20. april 2016, altså over 3 mnd har jeg brukt på dette.

DSCN1850

Det er strikket i Malabrigo sock, i fargen Natural og Abril. Jeg fulgte mønsteret slavisk og strikket til jeg var nesten tom av det lilla som er farge 2. Den lille vekten viste meg at det var igjen 3 gram da sjalet var felt av lørdagskveld. Det er strikket på pinne 4mm og måler 2,5 meter(!) i vingespenn. Det er diiiigert!

DSCN1863

Dette tror jeg blir mye brukt. Malabrigo Sock er så utrolig mykt.

Og ja, jeg prøvde en ny avfellingsmetode på dette. Funket utmerket, og ikke ble det en stram kant.

safe_image.php

7 kommentarer