Spinning

Glitrende Pinnsvin

Jippi, endelig noe som blir ferdig på rokken! Føles som om det er ganske lenge siden jeg fikk ferdig noe på den fronten nå 🙂 Men det siste som ble ferdig er denne fargeklatten fra Hedgehog Fibres. Fiberen heter Sparkly Merino 1 og du finner den her om du er interessert i å spinne en du også. Den er 75% merino, 20% silke og 5% glitter.

IMG_3966

Selv så spant jeg den rett fra fletta uten å dele opp eller planlegge noe mer enn at den skulle kjedetvinnes. Så 125 gram ble spunnet, og så kjedetvinnet jeg til slutt. Jeg endte opp på 420 meter på 125 gram, og en fingering weight tykkelse.

IMG_3967

Har egentlig ingen planer for denne, så jeg tror den får marinere litt. Men jeg ser for meg at den kanskje har vært litt stilig som noe tofarget med en kontrastfarge. Enten en lys en, eller en fargesterk en. Må gruble litt på det 🙂

IMG_3968

Tom rokk = nytt spinneprosjekt! Nå har jeg begynt på en flette Shetlandsull fra Into The Whirled sin klubb, som heter «Studio West». Jeg har delt den i tre deler, og så er planen å spinne en del på hver sin spole og tvinne til et tretrådet garn. Fargene er ganske like fargetoner, så jeg tror det blir flott som et «ekte» tretrådet garn, med litt dybde i fargene.

IMG_1641
©www.IntoTheWhirled.com

5 kommentarer