Strikking

Høstløvsokker

I går kom det et par nye sokker av pinnene, og de blir mine. Ekte høstløvsokker av garnet som jeg kalte Autumn Leaves. Vær forberedt på bildespam, for jeg elsker disse fargene og gleder meg til jeg kan ta frem fargegrytene igjen.

DSCN1866 DSCN1868

Disse har jeg strikket etter prinsippet som står i Fish Kiss Lips Heel-mønsteret, jeg la opp  14 tåmasker med Judith Magic Cast-on (14 masker på hver pinne = 28 masker), og så økte jeg til jeg hadde 56 masker og strikket rettstrikk til det var på tide med en liten fiskeleppekysshæl 😉 Jeg strikket disse litt lengre i ankelen enn hva jeg vanligvis har gjort før, men jeg ville at de skulle gå godt opp på leggen. Avsluttet med 15 omganger 4 rett, 3 vrang før jeg felte av med den islandske avfellingsmetoden som jeg viste i et tidligere innlegg. Så enkelt, og jeg fikk en skikkelig elastisk avfelling uten styr, som ikke strammer rundt leggen.

DSCN1875 DSCN1877 DSCN1883

Disse blir helt klart en favoritt fremover <3

DSCN1886

Neste sokkepar er allerede på pinnene!

IMG_3858

Sokkeskapet er stappfult, men det er også sokkegarnstashet, og det er alltid kjekt med noe nytt å velge blant. Aldri nok sokker, kanskje jeg skal kikke på sokkehylla med et kritisk blikk. Det er nemlig ikke helt utenkelig at noen begynner å bli modne for utskifting.

2 kommentarer

  • Astrid

    Fy søren så lekre og spreke farger det ble på sokkene! Jeg håper du farger mer av disse fargene, for skapet mitt TRENGER et par slike gladsokker! Det blir ALDRI for mange sokker, for du kan banne på at den dagen du tar strikkepause fra sokker – DA går det hull i alle sokkene – en etter en. Det er en evig forbannelse det der… 🙂
    Er spent på hvordan mønsteret til Chrissy blir i garnet du har valgt!