Strikking

Ny uke = nytt prosjekt

Jo altså! Jeg er ganske sikker på at dere har tenkt det, jeg har ikke nok prosjekter på pinnene. Hvertfall ikke sjal 😉 Men likevel, etter ei dårlig helg er det mandag i dag og ny uke = nye muligheter. Derfor lot jeg hjertet vinne, og sjal nr 4 er på pinnene!

Fargene som fristet meg i dag var Hedgehog Sock i fargene Pollen, Seed og Salty Tales. Fargekombinasjonen av disse tre er fantastisk!

IMG_3977

Mønsteret som gikk av med seieren er Leftie av Martina Behm. Jeg har bare et lite mininøste av det gule (Pollen), så derfor bestemte jeg meg for å bruke to farger på «løvene». Så nå er det bare å strikke, strikke og strikke litt mer <3 Men først skal jeg lage meg en stor kopp te, litt mat, og så kan jeg strikke videre på sjalet etterpå.  Med en podcastepisode som selskap 🙂

IMG_3979

8 kommentarer