Spinning,  Strikking

Nye sokker på pinnene og nytt ute på Etsy

Åh, på mandagen hadde jeg en fantastisk dag med ull, garn og fargekjeler. Jeg koste meg glugg ihjel og blandet farger som en helt. Spesielt to fargekombinasjoner ble jeg veldig fornøyd med. Så fornøyd at jeg farget de på både ull og sokkegarn. Da garnet var tørt måtte jeg bare legge opp til et par nye sokker! At jeg har noen på pinnene fra før får bare være. Disse elsker jeg!

Den første fargen heter «Autumn Leaves» 

IMG_3768

dsc5038_2

Sokkene er helt enkle sokker fra tåa og opp. Jeg bruker Judith’s Magic Cast On, legger opp 14 masker på hver pinne og øker til 56 masker. Bruker pinne 2,25 mm og har tenkt å strikke en fiskekyssleppehæl  når jeg kommer til den 😉

Den andre fargen har jeg kalt «Dragonfly«.

IMG_3770

dragonfly-pictures-18

Begge fargene ligger på Etsy sammen med 9 andre farger som er nye i dag 🙂

3 kommentarer