Spinning

Pinnsvin på rokken

Ikke alle har et pinnsvin på rokken, men det har jeg! Eller, hvertfall ull fra Hedgehog Fibers som jeg har kjøpt på Fortuna. 125 gram, 75% merino, 20% silke og 5% glitter.

IMG_3861

Dette prosjektet tar nok litt tid, for det er syltynt det som forsvinner inn på spolen. Det er helt greit, for planen er å kjedetvinne til et tretrådet garn etterpå.

IMG_3862

Ganske så sirkus i ullform, men ikke så sirkus når det kommer på rokken. Jeg tenkte på å spinne denne tidligere i sommer, men så ombestemte jeg meg fordi jeg trengte noe som var mer fargerikt akkurat der og da. Men jeg kjedetvinnet en liten prøve og så at det blir nydelig i garnform. Så dette blir veldig bra!

IMG_3860

Én kommentar

  • Siv

    Så spennende! Har ikke sett resultatet av denne fiberen før, spent på hva du synes. Tror Ellen tar med noen fiberpakker i helga, gleder meg til å kjenne på?