Spinning

Spinnesøndag

I går var det spinnesøndag her i Trondheim, og vi startet opp igjen etter sommeren. Jeg hadde med meg rokken Rose i går, slik at jeg kunne spinne ferdig det jeg holdt på med, i stedet for å starte på noe nytt.

Skjermbilde 2016-06-01 kl. 13.26.50

På rokken hadde jeg denne brune Corriedalen fra Trønderrokktreffet i år. Jeg har skrevet om den før, men det er nok den reneste råulla jeg noen gang har sett. helt fantastisk! Jeg vasket den og kardet den før jeg jeg lagde kardebånd som jeg har spunnet fra.

DSCN1663

Her er de! Tre spoler klare for tvinning. Da jeg kom hjem i går var det for vanskelig å ikke bare gå i gang med tvinning, så jeg koste meg i godstolen med tvinning i går kveld. Nå er 2 spoler fulle med 3-trådet garn. Etter dagens første kaffekopp skal jeg finne frem hespetreet og lage hesper slik at jeg får vasket det.

IMG_3832 copy

Jeg tok ikke med meg et nytt spinneprosjekt i går, og i stedet for å begynne på tvinning mens jeg var der, så fant jeg frem denne lekkerbiskenen av en håndtein. På den spinner jeg merino fra Sweet Georgia. Det er en Flame Box Elder Midi med Bloodwood pinne fra Bosworth, på 23 gram.

IMG_3833 copy

God mandag!