Strikking

Le Moelleux Shawl

Sjalet Le Moelleux er ferdig! Også kjent her i bloggen som brioche-sjalet. Mitt første bekjentskap med patentstrikk, men absolutt ikke det siste! Dette prosjektet har tatt sin tid, men ikke fordi det har vært tregt å jobbe på, jeg har bare hatt andre ting innimellom. Faktisk så har hver eneste omgang av dette sjalet vært pur glede. I begynnelsen måtte jeg følge mønsteret slavisk, pinne for pinne, og jeg måtte for all del ikke gjøre en feil. Patentstrikk var nemlig litt vanskelig å fikse i startet. Men nå på slutten opererte jeg mange rader ned, uten at det vises. Hurra for mestring!

img_4165

Sjalet er strikket i Malabrigo Sock, og et hespe fra Lornas Laces, som jeg vant i premie et år jeg var med i Camp Loopy. Malabrigoen er helt grønn, og det fra Lornas Laces er multifarget i grønt og lilla. De passet perfekt sammen, og nå sitter jeg igjen med et sjal som er fantastisk mykt og godt. Pinnestørrelsen jeg brukte var 3,75 mm. Dette blir helt klart en favoritt. Og det er definitivt ikke den siste patenstrikken, eller brioche (som det heter på engelsk) som jeg skal strikke.

img_4154

img_4149

img_4150

img_4153

 

2 kommentarer