Spinning

Spinning på håndtein

I dag kom jeg over en flott håndteinvideo som viser hvordan man spinner på en håndtein med topptrinse. Den viser godt hva man gjør, men har også veldig mange gode tips om hva man bør tenke på før man begynner på en flette, og hvordan man kommer i gang. Så hvis du nettopp har begynt på håndtein, tenker på å prøve, eller har spunnet en stund så anbefaler jeg en titt. Jeg spinner ganske så likt på håndtein, men jeg snappet opp noe nytt jeg også 😉 Og så må jeg på jakt etter en sånn veske 😉

Selv så skal jeg spinne på rokk i dag, har igjen under 1/3 av Shetlandsulla, så jeg håper at den blir ferdig, og at jeg får tvinnet. På søndag er det nemlig Trønderrokkspinning, og da hadde det vært moro med noe nytt på rokken.

Én kommentar

  • Pernille

    Tusen takk for videoen! 🙂 Har stadig ikke fått til å spinne ved hjelp av låret på den måten, men skal helt klart prøve igjen og se om jeg ikke får det til!! Og likte veldig vesken!! Kanskje jeg skal se om jeg kan greie å sy en selv! 😀 Ikke akkurat noe geni med en symaskin, men har litt smårester som kanskje kan brukes til å teste på!