Strikking

God tirsdag!

God tirsdag alle sammen! I dag kjenner jeg at det er på tide med et blogginnlegg igjen 🙂 Det har vært litt stille, men sånn er det når kroppen ikke spiller på lag og dagene er mer vanskelige enn gode.  Men på håndarbeidsfronten har jeg i hovedsak strikket på ting til tantebarna. De to største guttene har fått hver sin Pokemon Go-lue, og de er blitt flittig brukt når de er ute og er Pokemonjegere. Så det lover godt for en vinter med varme ører 🙂

img_4306

Etter at luene ble ferdige var det minstejenta som måtte få seg noe. Og hun (eller mamman da) hadde ønsket seg en strikket tunika som hun kan bruke i barnehagen. Etter litt forskjellige forsøk på garnfronten ble vi til slutt enige om Sandnes Alpakka, og 4-åringen selv valgte fargen. Det ble en kjempefin lavendelfarge som er på vei ut av produksjon.

img_4318

Nå ligger kjolen til tørk på badet og jeg er klar for litt egostrikk igjen. Jeg lurer på om jeg skal begynne et nytt strikketøy i kveld. Ikke at jeg ikke har noen andre som jeg kan fortsette på… Men… Tibialia hadde opphørssalg, og da kjøpte jeg meg Trinity Worsted fra Sweet Georgia som jeg har tenkt skal bli årets lue og kanskje votter til meg selv. Jeg kjøpte 2 hesper, så jeg tror jeg har nok til begge deler.

img_0296

Jeg tror jeg har bestemt meg for å strikke luen nedenfor, Gone Glamping av Plucky Knitter Design. Så det spørs om ikke den blir lagt opp i kveld 😉

img_0294

2 kommentarer