Strikking

Gone Clamping

img_4357

Ferdig! Denne uken har jeg strikket på lua som jeg snakket om i forrige innlegg. Mønsteret heter Gone Glamping og er av Plucky Knitter. Jeg har strikket min i Trinity Worsted av Sweet Georgia, i fargen Woodland, og brukte litt under et hespe på den. Jeg gjorde min egen vri på opplegget, og fikk prøvd «Tubular cast-on» for første gang. En veldig fiffig oppleggsmåte som gjør at det ikke er en kant nederst, men det er rett og vrang fra første stund. Vrangborden er strikket på pinne 3,75 mm, og resten er strikket på pinne 4,5 mm. Jeg har jo et sett fra HiyaHiya Sharps og har hele tiden trodd at den minste kabelen har vært for liten for pinnene som man fester på. Men nå er det motbevist, perfekt luepinne!

img_4354

Jeg har igjen litt over et hespe av garnet, og har planer om å strikke meg votter eller halvvanter som matcher til, må bare finne motivasjonen først. Men planen er å strikke opp alt, og være god å varm til vinteren.

2 kommentarer