Strikking

My Handspun Shetland Adventure

Jeg er i siget nå for tiden, og har fått ferdig enda et sjal som har vært på pinnene lenge! Men for et sjal jeg har fått!

Det startet med uvasket Shetlandsull som jeg kjøpte på Trønderrokktreffet i 2014. Den ble vasket og spunnet til et 3-trådet garn som senere skulle vise seg å bli et perfekt garn til sjalet My Shetland Adventure!

IMG_1451

Sjalet er strikket på pinne 5 mm, og det er to lag med bord på det. Jeg startet med å strikke det grå, og så farget jeg en lilla kontrastfarge som jeg brukte på borden som ligger under.

img_4253

Jeg bare elsker sjalet, det er så utrolig Marianne, og jeg vet at dette blir en favoritt i høst. Og så er jeg så utrolig fornøyd med at det matcher høstjakken min så fint. Nevnte jeg at jeg har lilla Dr.Martens-sko til? Det har jeg! Så dette sjalet er prikken over I’en 😉

img_4264 img_4269

Én kommentar