Strikking

Nytt i nettbutikken og Pokemonluer på pinnene

Den siste uken har jeg fått farget både ull og sokkegarn, men det tok litt tid før jeg fikk flettet, merket, veid, fotografert og lagt ut i nettbutikken. Men nå er den oppdatert, og jeg er visst litt inspirert av alle de fine høstfargene 🙂

skjermbilde-2016-10-09-kl-12-51-00

I helga har mine strikkeprosjekter fått hvile, og blitt byttet ut med rødt, hvitt og svart garn. Det er nemlig 2 små pokemonjegere som ønsker seg luer, og luer skal det bli! I går ble den første ferdig, og nr 2 er i farta i dag. De kommer på besøk i dag, og målet er at de kan dra hjem med nye luer i morgen 😉 Jeg bruker Merino Extra Fine på pinne 3 mm og 3,5 mm. Oppskriften jeg bruker er Mariuslue med strikkefasthet 22m/10cm, altså, jeg følger maskeantall og cm-mål derfra 🙂 Resten er improvisering.

img_4296