Strikking

Orden i strikkepinnene

Organisering er egentlig en egen liten hobby jeg har. Og jeg koser meg glugg i hjel når jeg sitter med rotet mitt og får orden på ting og tang 😉 Nå var det på tide med en reorganisering i strikkepinnestashet!

Jeg har i flere år brukt KnitPro-pinnesettet mitt, og så har jeg rundpinner derfra også. Dette har jeg før hatt i 2 forskjellige mapper, og så har jeg hatt strømpepinnene i pinnevesken som jeg har sydd. Men så har jeg begynt å elske pinnene fra Hiya Hiya Sharp, og merker at jeg heller velger de fremfor de gamle, og det blir da en 4. mappe. Alt for mange mapper, så jeg har vært på jakt etter noe hvor jeg kan samle det jeg bruker mest, og kun ha det en plass.

Nå har jeg funnet det! En samlemappe fra KnitPro som jeg betalte 249 kr for!

img_4383

img_4384

I denne er det plass til strikkepinnesettet fra HiyaHiya, rundpinner, strømpepinner, heklenåler og diverse!

img_4385

img_4387 img_4386

For en nydelig følelse! Nå kan denne ligge i strikkekurva og jeg har det jeg trenger på en plass, og resten kan ryddes litt bort, og heller  finnes frem om jeg trenger det 🙂

3 kommentarer