Strikking

Apropos desember

Det er ikke bare adventskalenderen jeg har forberedt, det kan egentlig virke som om at jeg egentlig gleder meg til desember i år. Det begynte med at jeg satte meg ned og sydde en prosjektveske som jeg klippet stoff til for minst 2 år siden. Da jeg endelig fikk den ferdig, kom jeg på at jeg skulle jo hatt noen julete maskemarkører også. Etsy neste, og jeg fant meg noen fine som kom til meg fra Hellas. Da de og veska var i boks, hva manglet da? Jo… et julete strikketøy! Garnjakt neste!

dscn1969

På strikkefestivalen på Orkanger kjøpte jeg meg jo et nøste med eksklusivt sokkegarn fra Stray Cat Socks, med kasjmir i. Planen med de var at de skulle bli nattsokker, siden det føltes litt vel eksklusivt med kasjmir på bena til daglig. Men vet dere hva? De sokkene er PERFEKTE på dårlige dager, for da kjennes det ut som om noen gir bena mine en god klem mens resten er kjipt.  Å ja, tilbake til julestrikketøyet. Siden jeg elsket det sokkegarnet såppass mye klikket jeg meg inn på Etsy-butikken til Stray Cat Socks og tok en titt på de fine julefargene hennes. Klikk klikk, og et nøste var på vei til meg. Fargen heter Joyeux Noël, og  det passer perfekt til prosjektveske og maskemarkører!

dscn1969

Så, den 1. desember skal jeg legge opp julesokker. Mønsteret har jeg ikke helt bestemt meg for, men jeg lurer på om jeg skal prøve meg på et nytt par med Breaking Hearts, men muligens med en Fish Lips Kiss Heel istedet for den som er i mønsteret. Jeg får se hva som skjer 🙂

3 kommentarer

 • heska

  Det julegarnet der fra Stray Cat Socks er det fineste! Har sikla på det både i fjor og i år, men Gnome Acres sitt julegarn vant denne gang. Men til neste år.. Har et nøste Stray Cat med grått og rødt i MCN liggende. Skal ta rådet ditt om bruk når det er blitt strikka opp :]

  • Marianne

   Gnome Acres blir også veldig bra, har du planlagt mønster, eller blir det vanilla? Gled deg til kasjmir på tærne, det var en luksus altså 😉

 • A9ta

  Alt matcher, ingen tilfeldigheter der i gården, nei ?Fine bilder, vi gleder oss til advent ? Nyt myke sokker og kos deg med julestæsjet ditt ?