Strikking

Det er bare å glede seg til desember

I år har jeg slått på stortromma og kjøpt meg garnkalender fra Opal, som Fortuna selger. Så når desember kommer, så får jeg åpne luka hver dag og finne et lite nøste på 15 gram.

fullsizeoutput_13b9

Men! En ting er åpne og finne garn hver eneste dag, det er moro 😉 Men sånn egentlig så trenger jeg jo ikke mere sokkegarn. Så derfor har jeg veldig lyst til å finne på noe sånn at jeg kan bruket garnet når jeg åpner lukene. Men hva? Jeg tenkte på at jeg kan jo f.eks hekle en eneste stor bestemorrute, sånn at det blir starten på et teppe, eller et rilleteppe ala resteteppet til Arne og Carlos, eller strikke det inn i teppet mitt? Kanskje noen av dere gode tips til hva jeg kan gjøre? 

Håndarbeidsplanen min for i dag er å få ferdig sokkene som jeg har strikket på i en liten evighet. Jeg har strikket begge samtidig på Magic Loop, og garnet er selvfarget. Jeg har begynt på vrangbordene, så det er håp, HVIS jeg faktisk begynner å strikke da :p Men jeg får sette på en episode av The Crown (hekta!) på Netflix, og så går det nok kjapt 🙂

fullsizeoutput_13ba