Strikking

Forberedelser til advent og en dag i Stars Hollow

I går var det en dag sammen med nye episoder av Gilmore Girls på Netflix. På strikkepinnene hadde jeg et par nye sokker i mønsteret Stars Hollow (veldig planlagt siden Gilmore Girls bor i Stars Hollow) av Meghan Huber. Jeg strikker de i Stray Cat Socks Deluxe på pinner 2,25 mm. For et fantastisk morsomt mønster! Den første sokken har fått hæl.

dscn1974

Men i dag har sokken fått hvile, for da jeg fant frem adventstaken min, fant jeg ut at den hadde vært så fin med strikkahjerter på. Jeg visste at jeg hadde det perfekte hespet med håndspunnet lilla garn (med masse glitter!), som jeg kunne bruke til hjertene. De er strikket på pinne 2,5 mm, og mønsteret heter Gnome is where the heart is av Susan Claudino.

dscn1987

Jeg er klar, i morgen tennes det første lyset, og i vinduet henger adventstjerna så fint og lyser <3

4 kommentarer