Strikking

#boxosoxkal

Her ser du bilde av det som er en av planene mine i 2017, nemlig å fylle en boks med sokker. Podcasten YarnGasm på Youtube har en KAL (knit-a-long/strikk-sammen) som har pågått i 2016. I året som har gått var jeg ikke med, men blir med på nå som hun setter i gang en ny runde i 2017. Hva er #boxosoxkal lurer du kanskje på? Joda, det er ikke veldig avansert, det går ut på å strikke 12 sokkepar i 2017, og fyller boksen med ferdigstrikkede sokker. Dermed kan man åpne en boks med splitter nye sokker når 2018 ringes inn 🙂

Jeg satser på 12 sokkepar, men er åpen for at noen kanskje må i bruk med en gang også. Jeg får se hva året bringer! Boksen kjøpte jeg nå denne uken, da jeg fant den perfekte (i mine øyne) boksen på Ark bokhandel med 70% prisavslag. 30 kr, og jeg har den fine boksen til sokkene mine, med strikkemønster på 🙂

I året som har gått har jeg fått 11 sokkepar av pinnene, og det er uten at jeg har anstrengt meg. Derfor tror jeg dette går veldig bra, om jeg bare alltid har et par sokker på pinnene. Wish me luck, og kanskje vil du også være med? På Instagram er det så mange fine sokker og bokser om du kikker på #boxosoxkal.

3 kommentarer

 • Tove

  Så flink du er, Marianne. Jeg skal prioritere spinnetid til egne ting i 2017. Nå har det vært mye prøver til kurs og annet nødvendig.

  • Marianne

   Det høres veldig fornuftlig ut! 2017 må jo bare bli et supert spinneår! Her har jeg ingen planer på spinnefronten, men håper på fine stunder foran rokken, og masse strikketid med egetspunnet garn 🙂

 • Siv

  Dette blir artig å følge med på ? tror også at jeg ville endt opp med å bruke dem litt etterhvert som de ble ferdige ja? vanskelig å la være og! Hehe. Jeg rakk å strikke 10 par i fjor, hvorav to var type size 28, så de teller knapt. Kjekk gave å gi også, synes jeg. Tolv par er ikke helt usannsynlig for meg, men da blir det totalt og ikke bare voksen størrelse til meg… vi får se ? lykke til med prosjektet!