Spinning

Fiberklubben fra oktober og 2 fine dager

Her har jeg hatt to supre dager! På søndagen var det spinning med Trønderrokkerne (har du fått med deg at vi arrangerer spinnetreff i 2017 også? Vi er allerede 30 påmeldte, og mer kan du lese her). Vi var ikke så mange på søndagen, men det ble koselig, og jeg fikk spunnet ferdig fiberklubben fra Into The Whirled som jeg fikk i oktober.

Her nærmer det seg slutten på fiberfletta, og jeg spinner på rokken Little Gem fra Majacraft. Hvis dere ser på nærmere på bildet, så er nysokkene mine der også. I Tante Ull-farget garn.

dscn2010

Denne gang var det Falkland vi fikk, i nydelige farger som heter «Inevitable Betrayal». Jeg begynte å spinne den ganske tynt, men så raskt at denne måtte få bli et tykkere garn for å få fram fargene skikkelig! Så tynnere entråd, ble kjedetvinnet til et tykkere garn som endte opp med 120 gram og 206 meter! Altså et Worsted eller også kanskje nærmere et garn i Aran tykkelse. Jeg elsker resultatet!

dscn2017

I går var det strikkelunsj med Ellen, og hun har blogget om den her. Så utrolig trivelig med godt selskap, skravling, strikking og god kaffe <3 Jeg tok med meg sokkegarnteppet jeg strikker med garnet fra adventskalenderen, og strikket på det. Det fortjener neste innlegg tror jeg, for det begynner å bli ganske stort 😉

dscn2018

 

Én kommentar

  • Astrid

    Sååå fine farger! Kjedetvinninga fremhever virkelig fargene!
    Det er på tide å olje opp rokken min også og få friska opp teknikken slik at jeg blir klar til Trønderrokktreffet, jeg gleder meg så innmari til ei herlig spinnehelg med gjengen igjen!

    Så trivelig at dere fikk møttes igjen – alltid trivelig å la pinnene leve sitt eget liv mens man skravler om løst og fast og får fyllt opp koppen med trivsel og strikkeinspirasjon.

    Gleder meg til å se dominoteppet!