Strikking

God jul!

God jul alle sammen!

Desember kom og desember gikk uten at det var den store aktiviteten her på bloggen. Jeg hadde så store ambisjoner for desember, men formen har vært på lavgir og kreftene måtte disponeres nøye. Men jeg har fått til litt julegavestrikking i år, og det kan jo ikke vises frem før det er gitt bort og åpnet 😉

Så i dag starter jeg med den ene gaven 🙂 Et par sokker i selvfarget sokkegarn, i fargen Dragonfly. Jeg har strikket mønsteret Monkey Socks av Cookie A, men valgt å droppe vrangmaskene i mønsteret, så hvis du vil strikke de slik, må du søke opp No Purl Monkey Socks på Ravelry.

Jeg gikk også ned en pinnestørrelse, og strikket de på pinne 2,25 mm istedet for 2,5 mm. Og istedet for vanlig hælkappe, strikket jeg inn en Fish Lips Kiss Heel, siden jeg synes den sitter så godt på foten.

Et lite nærbilde av mønsteret 🙂

I dag er det bare en rolig dag her 🙂 Julesokkene som ikke ble ferdig til jul, blir nok ferdige i dag håper jeg. Håper på at kvelden i kveld kan tilbringes i julepysj med nye julesokker!

Én kommentar

  • A9ta

    God jul, Marianne. Flotte sokker i herlige farger og fint mønster. Sokker er supre gaver til den som forstår seg på det – og til seg selv ?