Strikking

I dag er det 1. desember

I dag er det 1. desember og endelig kunne desemberprosjektene startes! I Opalkalenderen fant jeg et lite nøste på 15 gram, som ble dagens første strikkeprosjekt. Jeg la opp til et nytt Cozy Memories Blanket, men strikket 4 ruter i samme garn, sånn at jeg fikk brukt opp hele det første nøstet. Strikket på pinne 3 mm, og det ble faktisk ikke en cm til overs! Akkurat sånn at jeg får festet trådenden 🙂

I ettermiddag ble Julesokkene 2016 startet. Jeg bestemte meg for at det ble mønsteret Breaking Hearts denne gangen, og vet du hva, jeg er så fornøyd med det valget. Bare se på den fine oppleggskanten, den ligner en girlander! Elsker den! Mens jeg strikker i herlige farger har jeg sprettet en ny duftvoks fra Yankee Candle. Som seg hør og bør lukter det nå pepperkaker i stua her, namnamnam!

 

2 kommentarer