Strikking

Julesokkene og en julegave

God morgen, god morgen! Et par-tre dager på etterskudd, men i dag kan jeg nyte dagens første kaffekopp i nye julesokker. Jeg ble ferdig med de i går kveld, og de har ligget til tørk i natt.

Mønsteret jeg har brukt er Breaking Hearts Socks av Cristi H. Payne, og jeg har strikket mine i StrayCatSocks sitt kasjmirgarn på pinne 2,25 mm.

I mønsteret er det en mye finere hæl, men jeg gikk for Fish Lips Kiss Heel denne gangen, fordi jeg synes den sitter bedre på mine føtter. Det blir litt spennende å se om jeg kommer til å strikke hæl etter mønsteret igjen, for denne er så fin å strikke.

Helt til slutt en en annen julegave jeg strikket. En lue til pappa 🙂 Strikket i håndspunnet targhee-ull  fra fiberklubben til Into The Whirled, som jeg spant til et 3-trådet garn. Denne tilsvarer nok DK-weight i tykkelse, og jeg la opp 120 masker på pinne 3 mm, og byttet til 3,5 mm etter at kanten var ferdig.