Strikking

Ny Marius til moi

I fjor høst var det som vanlig garnsalg på Jens Hoff, hvor man kan få tak i Sandnes Alpakka til en billigere penge. Det salget hadde jeg gledet meg til, fordi jeg skulle kjøpe meg garn til en ny Marius. Garnet ble kjøpt, og jeg startet, men så har det gått farlig tregt etterpå. Jeg viste frem garnkurven med det nyinnkjøpte garnet husker jeg, men tror ikke jeg har skrevet så mye mer om genseren her på bloggen.

Jeg har strikket litt sånn nå og da, men med mange pauser pga julegavestrikking og andre spennende strikkeutflukter. Men nå er den ENDELIG ferdig, og jeg har tatt den i bruk. Jeg elsker fargene! Fargene jeg har brukt er mosegrønn, kitthvit og oker. På denne genseren har jeg brukt pinne 3 mm og 3,5 mm.

Også denne har fått små perler i kryssene og et par ekstra innslag av okerfargen.

En genser ferdig, og jeg har allerede planer om en ny genser. Mer om det senere 😉

4 kommentarer