Strikking

Sokkepar 2 og 3 av 12 #BoxoOsoxKAL2017

Sokkeåret 2017 fortsetter,  og 6 dager ut i februar har jeg fått ferdig 3 par sokker, av de 12 som jeg har mål om i år. Anledningen er alongen #BoxoOsoxKAL2017 hvor man strikker 12 par til seg selv som tas i bruk i 2018.

Første par som er ferdig er Barbro-sokkene fra boka Tantulltussockor. De har jeg strikket i grønn Arwetta, hvit Regia Tweed og gul Drops Fabel, på pinne 2,25 mm. Disse har jeg endret en god del på i forhold til mønsteret. Den første endringen var maskeantallet, den andre var at jeg strikket de tåopp istedet fra ankelen og ned, det tredje ble en fish lips kiss hæl, og til slutt så ble det en grønn vrangbord istedet for latvisk flette. Men designet er fra boken, og det er så lekkert! Disse er jo egentlig dobbel, siden at det mønsterstrikk hele veien, og de er så utrolig varme og gode!

 

Sokkepar nummer tre ble et helt enkelt par i garn fra Zauberball. Strikket fra ankelen og ned på pinne 2,25 mm, 23 cm rundpinne, med en fish lips kiss heel. For et fantastisk garn, disse gleder jeg meg til å bruke!

Og til slutt, et bilde av boksen. Jeg elsker at den har begynt å fylles!

Men nå begynner Anno, tid for en kopp te og strikking. God kveld!

2 kommentarer