Spinning

1 uke til Trønderrokktreff!

Nå har jeg begynt å skikkelig glede meg, om en uke på denne tiden er vi i gang med Trønderrokktreffet 2017, da er det på tide å finne frem rokk og begynne forberedelsene for en helg med masse spinning, må komme i spinnemodus 🙂

Her har jeg funnet frem den siste klubbfiberen fra Into The Whirled, denne gangen kom det Polwarth i fargen Zephyr. Jeg har delt fletten inn på 4 på langs, og spinner alt på samme spole, og så skal jeg kjedetvinne til slutt. Grunnen til at jeg delte inn i 4 på langs, er fordi jeg vil ha kortere fargepartier/striper i det ferdige garnet.

I går ble det en liten fargerunde, jeg måtte farge opp noe ull som jeg skal spinne neste helg. Valget falt på disse to flettene:

BFL (21 mic) i fargen Marianne, gleder meg til å begynne! Må bare finne ut hvordan jeg skal dele opp og så spinne de, og tenke litt på hva jeg skal bruke de til 🙂

3 kommentarer

  • Nanne Nielsen

    Jeg gleder meg veldig til en rokka helg med dere! Øver meg på El-vira, hun blir med i håndbagasjen. Blir det mulig å kjøpe noe ull? Er på jakt etter mere Cormo hvit og så frister det alltid med noen fargete fletter.

    • Marianne

      Det blir så hyggelig! Og El-vira får en trygg tur i den nye veska si, det er jeg sikker på! Ull blir det mulig å kjøpe, både fletter og råull som vi har igjen fra tidligere treff, og noe fra årets 😉