Strikking

Babysmåtterier fra pinnene

Enda litt mer babytøy har kommet av pinnene, denne gangen i grå Merino Extra Fine fra Garnstudio. Her har jeg strikket en shorts fra Klompelompe, en Kjekkaslue fra Klompelompe, og en liten jentelue fra mønsteret Lilacs for Lila (gratis).

Dette er strikket på pinne 3mm og 4mm, og jeg brukte 4 nøster til sammen. Jeg har vært så sen til å skjøne Klompelompe, men nå som jeg har strikket en god del fra den første boka er jeg så utrolig fornøyd, at bok nummer 2 er på vei i posten. Gleder meg masse til å se hva som er inni den boka. Perfekte småting til gavestrikk, og noen nydelige større prosjekter som godt mulig kommer på pinnene senere en gang. Jeg koser meg hvertfall veldig med den første boka; delikat design, gode bilder og mønstre som er godt skrevet.

Knappene på kjekkaslua er enda ikke sydd fast, jeg la på en til dekorasjon for bildets skyld 😉 Hun som jeg har strikket for har egne knapper som skal syes på 🙂