Strikking

Nytt til kjøkkenet

I dag var jeg en liten tur på Søstrene Grene og der ble jeg helt forelsket i to av fargene de hadde i bomullsgarnet sitt. Se på disse to fargene da! Skikkelig «Grellow» og jeg er så fornøyd med de. Jeg kjøpte 2 av hver farge og planen er enten kjøkkenkluter eller kopptuer som jeg sier, eller så har jeg også tenkt på grytekluter.

Har dere noen favorittmønster til kopptuer og grytekluter? Gjerne legg igjen en kommentar med tips om du har 🙂

Før disse kommer på pinnene fortsetter jeg på koften min, jeg er 90% monogam på den på strikketøyfronten, og det hjelper visst. Nå er den 32 cm av 40 cm som den skal være når ermene skal settes innpå 🙂 Målet mitt er å være flink og strikke på den til mønsteret skal strikkes igjen, og så kan jeg heller finne meg noe annet enkelt å strikke på når det skal strikkes. Hvis ikke jeg blir helt oppslukt av mønsterstrikken da, og vil få koften ferdig, det er også en mulighet 🙂

3 kommentarer