Strikking

Joji Mystery Wrap – del 1

Fredag den 12. mai kom første del av mysteriesjalet til Joji, og i går kom andre del. Derfor tenker jeg at jeg nå kan vise frem første del av mysterie, uten at jeg spoiler noe 🙂 Husker dere fargene jeg farget for å bruke til sjalet?

Sånn ser det ut etter at første del er ferdigstrikket, eller dette er bare halvparten, for i mønsteret står det at man må strikke 2 deler av hver del. Så dette er 1 del, og den andre ser akkurat lik ut, bare at jeg har ikke tatt bilde av de sammen.

I kveld fortsetter jeg på sjalet, men nå i dag måtte jeg bare finne frem litt farger og leke meg med garn og farger. Det er jo perfekt tørkevær ute med litt vind, sol og varme 🙂

2 kommentarer

  • Kari Bjaanes

    Flotte farger i sjalet ditt. Jeg strikker det også. Ser ut som om det blir rektangulært? Kanskje?
    Det er så morsomt å følge bloggen din. Du gjør så mye morsomt og bruker så flotte farger.

    • Marianne

      Veldig koselig at du liker å komme hit på besøk og lese om hva jeg sysler med! 🙂 Ja, sjalet blir nok rektangulært. Jeg er så spent på hvordan det skal settes sammen, og hvordan det blir. Enn så lenge er det bare å strikke videre på del 3. Hvilke farger har du?