Søm

Mulig en ny dille på gang!

I dag har jeg gjort noe som jeg har tenkt på i årevis, men som jeg ikke har våget å sette i gang med. I det siste har jo klessøm blitt veldig populært, og når jeg ser at andre får det til, så får sikker jeg også til!

Så jeg tok meg en tur på Stoff og Stil i forrige uke, og kjøpte noen jerseystoffer fra salgskurven, bare for å prøve. Og i går ble første forsøk satt i gang. Jeg tegnet mønster fra en kjole som jeg allerede har, og så tilpasset jeg videre på den slik at den skulle passe best mulig til meg. Litt kortere i ryggen, litt mer innsving lengre oppe, og så justere på den hele lengden.

Etter en dag med prøving og feiling har jeg fått meg ny kjole, som faktisk passer! Veldig veldig fornøyd, dette skal jeg gjøre mer av 🙂

I dag er det tilbake til de mer vanlige hobbyene, jeg har et hespe ferdig garn som skal hespes opp og vaskes, og så har det kommet en ny ledetråd i mysteriesjalet. Egentlig hadde jeg også planer om å få strikket ferdig en sokk før neste sjaldel kom, men så ble det sying isteden. Sokken stikker ikke av, det er helt sikkert.

God helg!

3 kommentarer